Obradors de convèrsa

Obrador de convèrsa :

Los Obradors de convèrsa an per objectiu de s'exprimir sus de subjèctes variats en ligam amb la vida vidanta, la vida professionala, la vida culturala, sus l'actualitat... Permeton d'afortir la practica de l'oral, d'enriquir son vocabulari e de far l'aquisicion de referéncias culturalas occitanas.

Duran 14 setmanas, una tematica diferenta es abordada cada session, amb una ficha de vocabulari en ligam amb la tematica per ajuda.

Aqueles Obradors de convèrsa non remplaçan pas los corses de lenga mas pòdon venir en complement d'una autra formacion.

Los Obradors de convèrsa son obèrts a totas e a totes a partir de 15 ans. Son organizats sus tres nivèls (A2 - B1 - B2) e se pòdon seguir en presencial aital coma en distencial.

Per mai d'informacions, nos podètz contactar.

 

Oral et Cultura Occitana :

Aquela formacion a per doble objectiu de far l'aquisicion d'una practica enfortida de l'oral e d'aquerir una cultura generala occitana.

S'organiza sus 15 setmanas a rason d'1h30 per setmana. En setmana A, lo formator dòna un còrpus de documents (tèxte, audio, video) als estagiaris per que o pòscan trabalhar en setmana B en autonomia. Pendent lo rendètz-vos en visioconferéncia, un escambi se met en plaça sul subjècte propausat.